Здравейте немога да изключа фара за мъгла незнам как копчето отказа някакви идеи ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за фара за мъгла
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от konstantin Покажи съобщениеЗдравейте немога да изключа фара за мъгла незнам как копчето отказа някакви идеи ?
или копчето ти се е прецакало,ако можеш го разглоби и напръскай с контактен шпрей или провери бушона,въпреки,че няма логика да е от бушона....
Comment
-
Първоначално публикувано от bat_borko_ Покажи съобщениеили вземи коп4ето на някои сас такава алфа само да го изклиу4е6 аз си купих цялата та конзолка за 20-30 лв непомня то4но 4е бях с4упел краката на 4асовника ама за 10 лв мисля 4е 6те си решиш проблема ако е от копчето166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от bat_borko_ Покажи съобщениеили вземи коп4ето на някои сас такава алфа само да го изклиу4е6 аз си купих цялата та конзолка за 20-30 лв непомня то4но 4е бях с4упел краката на 4асовника ама за 10 лв мисля 4е 6те си решиш проблема ако е от копчето
Comment
-
Прав си сигорно е релето някой знае ли кое реле е ? Когато натисна копчето се чува едно цък и влиза малко на вътре и после когато го натисна пак се връща на мястото .Last edited by konstantin; d.m.y г., 09:48.=== Alfa Romeo 146 1.3 - Boxer 1996 г. ===
Comment
-
Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщениеAз немога да си включа фара за мъгла. Копчето се на тиска нормално ама не цъка нещо не е като копчето за нагревателя на задния прозорец и огледелата ...Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark
Comment
-
Първоначално публикувано от Raiko0 Покажи съобщениеAз немога да си включа фара за мъгла. Копчето се на тиска нормално ама не цъка нещо не е като копчето за нагревателя на задния прозорец и огледелата ...
Още се чудя може ли да си е фабрично без тази светлина за кола от тези години?!?'03 Suzuki DL1000 V-Strom
'00 Subaru Outback 2.5i gpl - Japanese Alfa
'93 Toyota Previa 2.4i - perfect youngtimer
'05 FIAT Punto 1.3multiJet
Comment
Comment